Цени и начин на плащане

Заплащане на Продуктите, закупени от онлайн магазина

1. „Елите Импорт Експорт” ООД дава възможност на клиента сам да избере начините, по които крайните потребители ще заплащат закупените Продукти. Възможните начини на заплащане са предварително по банков или с наложен платеж в брой на куриера.

2. За да използва всички предложени начини на плащане, клиентът трябва да създаде свои собствени регистрации и акаунти в съответни организации и да ги свърже с онлайн магазина си, като спазва инструкциите, публикувани в www.bolnichnilegla.com. 

3. Клиентът се съгласява, че „Елите Импорт Експорт” ООД не е платежна институция, не предлага платежни услуги и не извършва платежни операции. Тези дейности се извършват от съответните лица, получили лиценз за предоставяне на такива услуги. „Елите Импорт Експорт” ООД предоставя на клиента техническа възможност за интегриране на описаните начини на плащане в онлайн магазина, но Клиентът носи отговорност за осигуряване на услугите, свързани с плащанията.

4. Клиентът се съгласява, че „Елите Импорт Експорт” ООД не носи отговорност пред Клиента във връзка с получаване на продажната цена на предлаганите Продукти от крайните клиенти.